Tidligere musikere.

Her finner du mer informasjon om de som tidligere har spilt i Blue Horn Jazzband.

Bjørn Frantzen. (2006 – 2019)

Trombone.

Bjørn er fra Lørenskog, er gift og bosatt i Molde. Han er blant fylkets ledende trombonister, og har spilt med flere av fylkets beste band. Fra mainstream til storband.  Han har siden 2006 tatt den lange veien til Sykkylven for å spille med Blue Horn Jazzband. Bjørn er fra 2018 pensjonert spesialpedagog. Nå er det spillepause og tid for andre gjøremål.

 

CarlosCarlos Alberici. (2010-2014)

Slagverk

Carlos Alberici er født i Buenos Aires, Argentina. Han er utdannet slagverk pedagog og kom til Norge i 1972. Fram til 1986 jobbet han i hovedsak som freelance musiker og turnerte bla. med Riksteateret. Han jobbet også med revy/musicals på scener som Chat Noir og Chatau Neuf. (eks.: Cabaret og Anne Get Your Gun). Og på konsertscener med Bjarne Nerem, Karin Krogh/John Surman såvel som Henning Sommero og Arja Saijonmaa. Fra 1986 – 2009 arbeidet han som slagverkpedagog ved Ålesund Kulturskole. Carlos har svinget trommestikkene i Blue Horn Jazzband fra høsten 2010 til høsten 2014.


Terje Kaffeb solo 2005Terje Frøystad (1997-2011)

Kontrapass / tuba

Terje (1950-2011) var, sammen med Jan, initiativtaker til Blue Horn Jazzband. Terje var aktiv i flere jazz- og storband, og behersket flere sjangrer. Han spilte i band siden teenårene og på flere instrument. «Gi Terje et instrument og han spiller på det». Etter ett års lang kamp døde han av kreft 28.juli 2011, 61år. Terje var musiker til det siste og spilte sin siste offentlige konsert ca 1 mnd før han døde. Terje var byggentreprenør av yrke og hadde friluftsliv som sin andre lidenskap.

Kurt MoldeKurt Sagen (2001-2010)

Gitar / banjo

Kurt kom inn som vikar for Per Kaspersen og ble så fast medlem. Kurt spilte i jazzband så tidlig som på femtitallet og har siden fått lang erfaring med mange band og sjangrer. Hovedinstrumentet er gitar, og han startet med banjo i år 2000. Kurt har gjort en solid jobb i bandet. Han har nå søkt andre gitarutfordringer, men stiller ennå som vikar i Blue Horn Jazzband. Kurt er pensjonert lærer fra Høgskolen i Ålesund.

AAGEÅge Frøystad (1997-2006)

Trombone

Han er bror til Terje og ansatt i kommunens musikkskole. Åge var den eneste med musikalsk utdanning og var med fra starten. Muskulære leppeproblem førte til at han måtte gi opp trombonen. Han ble i stedet en ettertraktet instruktør og dirigent for kor, korps og storband, og er en musikalsk drivkraft i kommunen.

per-kaspersenPer Kaspersen (1997-2001)

Gitar / banjo

Per var veteranen da bandet ble startet. Gitarist med solid erfaring og massevis med spilleglede og godt humør. Han overlot plassen da han var godt etablert som pensjonert møbelarbeider.

gutteIvar «Gutte» Hovde

Gjesteartist, trommer

Dyktige Gutte var i en periode fast stand in og med på vår første CD.