Musikerne

Arnfinn 2Arnfinn Grebstad

Klarinett / altsax / fløyte

Oppvokst og bor i Sykkylven. Lærte å spille i korps. Spilte til dans som 15 åring. Storband fra 1968. Rik erfaring fra ulike jazzgrupper, fra trad til mainstream. Arnfinn er en høyt skattet musiker, spiller klarinett, altsax og fløyte, og har vært med siden starten. Gruppas leksikon.

Jan 2Jan Lade

Trompet / flygelhorn

Jan er oppvokst og bor i Sykkylven. Bakgrunn fra korps og Storband. «Interessen for trad har jeg hatt fra tidlige teenår, men muligheten til å spille det kom først med Blue Horn Jazzband». Jan tok dette initiativet sammen med Terje som var fjellturkamerat, den andre store interessen.

Halstein 1Halstein Kurseth

Gitar / banjo / vokal

Halstein er født, oppvokst og bor i Sykkylven med sin familie. Halstein er en aktiv bidragsyter på kulturfronten, gjerne som trubadur. Han har vært med i bandet siden starten som trommeslager og vokalist. Fra 2011 har han spilt gitar og banjo, samt vokal. Halstein er også gruppas lydtekniske mann.

Stein Lied                                                                     Stein 1 small

Slagverk

Stein Lied er fra Volda. Han har spilt i mange band siden teenårene og trakterer gitar og vokal såvel som trommer. Han har vært stand in for Carlos og overtok trommestolen høsten 2014.

Sveinung 1Sveinung Utgård

Kontrabass

Sveinung er også født, oppvokst og bosatt i Sykkylven med familie. Sveinung har allsidig musikalsk bakgrunn og har siste årene drevet Sykkylven Storband. Han er en flittig brukt bassist i fylkets forskjellige storbandoppsettinger og i bluessammenheng. Han kom med i Blue Horn Jazzband senhøsten 2011.

Thore Senneset

Tenorsax

Thore startet i orkesteret i 2019, er samboende med Aase og bosatt i Ålesund. Det første møtet med jazzen fikk han da han som elev ved Firda Vidaregåande Skule fikk spillle i Firda Storband. Siden har han aldri sett seg tilbake. Thore har etter hvert blitt en ettertraktet saksofonist i såvel storband som i større og mindre orkester. I det sivile arbeider Thore med IT innen helsevesenet.